Menu Sluiten

Wie we zijn, wat we doen

Electro Cirkel is een handelsonderneming die instaat voor de distributie van elektrotechnische materialen, kabel en technische verlichting voor de industrie, maritieme en publieke sector.

Behoort u tot één van deze sectoren of bent u een productie-, verwerkings- of installatiebedrijf? Dan zijn wij uw one-stop shop partner voor de specifieke materialen en oplossingen die u zoekt. Naast de nodige logistieke steun bieden wij gespecialiseerde en doorgedreven service-op-maat aan alle professionele afnemers.

Hoe doen we dit? We zijn verdeler van een hele reeks gereputeerde handelsmerken waarmee wij een sterk partnership genieten en marktontwikkelingen op de voet volgen. Dit uitgebreide contactnetwerk laat ons toe om een op maat gemaakte oplossing voor elk klantenprobleem uit te werken.

Inzake verlichting begeleiden en ondersteunen we u via in huis gemaakte lichtstudies op maat van een specifiek (re-)lighting project en door middel van on-site overleg. Om ons doel te realiseren bogen wij vooral op de inzet, kennis en ondervinding van onze medewerkers om voor u de cirkel rond te maken.

Bij Electro Cirkel staat open communicatie met mensen immers centraal: de vlotte samenwerking met onze klanten, medewerkers en leveranciers vormt de basisvoorwaarde voor ons succes!

Ontdek ons productgamma op www.electrocirkel.be of neem direct contact met ons op via info@electrocirkel.be of bel +32(0) 3 231 66 85

On site-On Time Delivery

De gedreven medewerkers van Electro Cirkel behandelen elke offerte-aanvraag en elk order met de grootste zorg en nauwkeurigheid, en zullen steeds de snelste, efficiëntste en meest budgetvriendelijke oplossing aanbieden om uw professionele doelen te bereiken.

Wij beschikken over een eigen vervoerdienst, waarmee wij steeds zeer kort op de bal kunnen spelen. Indien uw bestelde goederen onmiddellijk beschikbaar zijn, kunnen wij -na overleg- zelfs op dezelfde dag leveren, in uw magazijn, kantoor of bouwwerf.

Voorraadbeheer

Electro Cirkel heeft een ruim assortiment aan producten die rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn. Zo kunnen we probleemloos instaan voor zowel last minute expressleveringen, als voor het extern en op langere termijn beheren van stocks, zodat goederen met vooraf bepaalde jaarafnames steeds snel ‘op afroep’ kunnen geleverd worden.

Advies op maat

U heeft een frisse blik nodig op uw project?
U wenst graag advies welke oplossing het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Bij Electro Cirkel kan u terecht voor gepersonaliseerd advies, op maat van uw situatie, project, budget en specifieke toepassingen. Wij zorgen voor tailor made advies en oplossingen.

No Nonsense Communicatie

Bij Electro Cirkel winden we er geen doekjes om. Uw tijd en toewijding is evenveel waard als de onze. Wij staan voor directe en no-nonsense communicatie!

Onze realisaties

BMW-concessiehouder Groupe Louyet Brussel – Rovasi Shallow
Messer Benelux-Zwijndrecht – Schmidt Strahl PSH136 Floodlight

Centraal station, Antwerpen – Rovasi Cell Downlight
Contacteer ons