Menu Sluiten

Je hebt al behoorlijk wat ervaring in de logistieke wereld? Je bent op de hoogte van het volledige magazijngebeuren? En ook leiding geven schrikt jou niet af? Dan is dit dé vacature waarop je zat te wachten! Waar kan je aan de slag? Bij een elektrotechnische groothandel in Merksem. Je takenpakket: het coördineren van het volledige magazijnbeheer. Je communiceert ook vlot met alle betrokken partijen: de collega’s, de leveranciers. Je denkt mee na over de gang van zaken op de werkvloer, ‘optimaliseren’ is een woord dat heel zeker in jouw woordenboek staat. Je werkt in dagdienst.


Wat is jouw uitdaging?


Je hebt ervaring in de logistiek: orderpicking, laden, lossen, labelen, verpakken,…het zijn geen loze begrippen.

• Je staat in voor het aanvullen van voorraad, het verzendklaar maken van goederen, de retourbehandeling (zowel voor interne als voor externe retours), de inventariscontrole en dit alles zowel voor de voorraad artikelen als voor de niet-voorraad artikelen.
• Je staat in voor de fysieke ontvangst en controle van goederen (op fraude, aantal, kwaliteit, vervaldatum,…).
• Je verwerkt basis administratieve taken zoals boeken van fysieke ontvangsten, documentbeheer, klassement en ontvangstbonnen. Je neemt gepaste acties bij eventuele afwijkingen.
• Je controleert openstaande orders en fysieke afhandeling van retours naar leveranciers.
• Je kan een goed overzicht bewaren van alle taken die moeten uitgevoerd worden.
• Je zorgt voor een correcte en vlotte verzameling van de verschillende onderdelen van een picklijst.
• Je voert de taken uit met een maximum aan kwaliteitszorg (efficiëntie, veiligheid, nauwkeurigheid, volgens tijdsschema en zonder schade).
• Je hebt een basiskennis van PC-gebruik en kan overweg met Outlook en Excel.
• Je bent fysiek in staat om zware goederen te verplaatsen
• Je werkt zeer klantgericht, je bent betrokken met de problemen van onze klanten en zorgt voor een constant hoog service niveau. Je beschikt over degelijke organisatorische vaardigheden.
• Je bent een teamplayer maar ook sterk in zelfstandig werk en handelen.
• Je bent bereid om nieuwe dingen te leren, interesse te tonen voor alle taken en ze correct uit te voeren.
• Je bent administratief sterk en werkt ook steeds gedisciplineerd in de uitvoering van administratieve taken.
• Je kan vlot communiceren en je weet hoe te onderhandelen. Je spreekt zeer goed Nederlands, pluspunten zijn Frans en Engels. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B, heftruckrijbewijs is een pluspunt.
Werken bij Electro Cirkel is kiezen voor klantgerichtheid, samenwerken, kostenbewust werken, respect en professionaliteit, want goed voor onze klanten, daar draait het bij Electro Cirkel om.


Wat wij jou bieden:

Je mag starten in een eerder kleine organisatie, maar wel eentje in volle expansie: bedoeling is om op korte termijn aanzienlijk uit te breiden. En daar kan jij mee je stempel drukken! Je maakt deel uit van een organisatie en topteam van 10 mensen met daarachter een sterk groeiende en
gezonde groepsstructuur met oog voor de lange termijn. Je kan enerzijds putten uit je ervaring, maar anderzijds mag je ook innoverend uit de hoek komen. Je job kent voldoende afwisseling: coördineren, communiceren, aansturen…maar ook je hands-on mentaliteit kan hier van pas komen. Wij leveren altijd op tijd en razendsnel producten, kennis en service en bieden te allen tijde een 100% tevredenheidsgarantie voor ons brede en duurzame klantenbestand. Passie, service en ondernemerschap zijn kenmerkend voor onze organisatiecultuur.
Snelle opstart en een vast contract behoren tot de mogelijkheden.

Interesse?

Contacteer ons!

Contactpersoon:

Cindy Van Steenbergen

+32 (0) 3 231 66 85

cindy@electrocirkel.be